Νέα

Δελτίο τύπου ΓΣΕΒΕΕ:Σύμφωνο Συνεργασίας με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

10.10.2018

ΘΕΜΑ: Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της ΓΣΕΒΕΕ.


Σύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η ΓΣΕΒΕΕ, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο μια ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε«Το Χαμόγελο του Παιδιού»την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Επιχειρησιακό Κέντρο και Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ανατολικής Αττικής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Κουράσης, και ενημερώθηκε, όπως και το σύνολο των φορέων που παρίσταντο, για το έργο που παρείχε ο Οργανισμός στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στις περιοχές των ∆ήµων Ραφήνας και Πικερµίου, Μαραθώνα και Νέας Μάκρης και τον προγραμματισμό δράσεωνκαι υπηρεσιών που άμεσα θα ενεργοποιηθούν για την υποστήριξη των παιδιών και οικογενειών σε αυτές τις περιοχές.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια αποτελεσματική και ουσιαστική συνέργεια φορέων και Οργανισμού, κάτι που έγινε άμεσα εμφανές και από την ανοικτή συζήτηση που έγινε, όπου διερευνήθηκαν οι κοινές δράσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν για την αποτελεσματική υποστήριξη των συμπολιτών µας που δοκιμάζονται.