ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΕΒΕΚ

 

 


Καβάλα,  20/07/2022

Γεύμα προς τιμή του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ.Βρετανίας κ. Νικήτα παρέθεσε χθες 19/07/22 η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας .

Προσκεκλημένοι ήταν ο δήμαρχος Καβάλας κ.Μουριάδης Θεόδωρος, ο αντιπεριφερειάρχης  Καβάλας κ. Πολίτης Αλέξης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ.Καββαθάς Γιώργος, εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου ΦΝΘ ο Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Ελευθέριος, η πρόεδρος του εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικό σωματείο “Οι Φίλιπποι” κα.Φιλόσογλου Ευγενία  , ο πρόεδρος του συλλόγου Θυατείρων κ. Παπαγιανόπουλος Γιώργος καθώς και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Καββαθάς απένειμε τιμητική πλακέτα στο Σεβασμιότατο  Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ.Βρετανίας κ. Νικήτα τιμώντας τον για το ιδιαίτερα μεγάλο φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό του έργο.

Επίσης στις συζητήσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Χατζηχρήστου και της προέδρου του εμποροεπαγγελματοβιοτεχνικού σωματείου “Οι Φίλιπποι” κα.Φιλόσογλου  με τον πρόεδρο του συλλόγου Θυάτειρα κ. Παπαγιανόπουλο διατυπώθηκε η δέσμευση του συλλόγου Θυάτειρα να ενισχυθεί η τοπική κοινωνία των Κρηνίδων με τουλάχιστον έναν απινιδωτή στα πλαίσια υποστήριξης της φιλανθρωπικής δράσης.

 


                                                       Εκ της Διοικήσεως